Informeaza-te despre colectarea selectiva

Tuesday, February 24, 2009

Unilever a cumpărat îngheţata Napoca

Unilever a anunţat că a cumpărat brandul de îngheţată Napoca. Câteva detalii din comunicat:

"Ca parte a strategiei de creştere în Europa Centrală şi de Sud, Unilever a anunţat intrarea pe piaţa de îngheţată din România. În acest fel Unilever aduce în întreaga ţară unele dintre cele mai bine vândute mărci de îngheţată din lume, aparţinând companiei.
Ca parte a acestei decizii, compania anunţă achiziţia legendarei mărci româneşti de îngheţată Napoca, oferită spre vânzare de către actualii ei proprietari anul trecut. Tranzacţia este supusă aprobării Consiliului Concurenţei, o procedură care se va finaliza în următoarele trei până la patru luni. Valoarea tranzacţiei nu este comunicată.
În afară de bine cunoscutele Magnum şi Carte d’Or, portofoliul de produse Unilever va include mărcile Cornetto, Viennetta şi Big Milk. Acestora li se vor adăuga produsele sub marca Napoca, odată ce achiziţia este aprobată. Produsele tradiţionale Unilever se vor vinde sub simbolul inimii Algida, marca folosită de Unilever în Italia, ţară considerată adevărata casă a îngheţatei de calitate. Produsele Unilever vor putea fi găsite în magazine începând cu luna martie."

No comments: