Informeaza-te despre colectarea selectiva

Friday, November 28, 2008

Bucureştiul virtual - mai curat, mai uscat

Nişte băieţi harnici deschid mâine (29 decembrie), în Second Life, Virtual Bucharest, care reproduce în detaliu zona Pieţei Revoluţiei - Ateneul, Palatul Regal, Biblioteca Centrală Universitară şi străduţele din jur cu spaţii comerciale la parter.
"Cu o investiţie anulă estimată la valoarea de 30.000 euro şi o echipa de profesionisti care au contribuit voluntar la acest proiect, Bucureştiul Virtual este o alternativă la markertingul clasic dar şi premisa unui proiect îndrăzneţ de branding de ţară.
...Interioarele sunt adaptate lumii virtuale. În Biblioteca Central Universitară există o zonă de orientare pentru utilizatorii noi, care să-i ajute să stăpânească mai uşor interfaţa platformei. În interiorul Palatului Regal este amenajată o expoziţie cu cele mai reprezentative lucrări realizate de pictori români, din colecţia Muzeului. Spatiul mai dispune de o sală de conferinţe echipată pentru transmisii live şi evenimente cross-reality (care se întâmplă în realitate şi în Second life în acelaşi timp) şi un spaţiu de socializare şi de interacţiune pentru comunitate. În VIRTUAL BUCHAREST vor exista spaţii disponibile pentru promovarea brandurilor româneşti care doresc să folosească platforma pentru a-şi prezenta produsele sau serviciile şi pentru a interacţiona cu utilizatorii. Companiile româneşti vor avea posibilitatea de a testa puterea lumilor virtuale şi marketingul interactiv la cel mai înalt nivel, într-un spatiu 3D cu puternic accent local.
"

No comments: