Informeaza-te despre colectarea selectiva

Monday, March 21, 2011

Chinezu dă iPad 2, românu' vrea și el


Dom'le, cică amu China e o mare putere economică sau ceva. Și cică e unul care-i reprezintă în România, de-i zice chiar așa, Chinezu. Și acest domn face un concurs. Ca orice concurs, are și premiu, fiind vorba de și anume noul iPad 2. Care sunt sigur că e făcut în China, ca doar și pe iPhone scrie "Designed in California, Made in China". Și Chinezu nu dă el scula, că doar n-o să rupă de la gura copiilor pentru premii la bloggeri, ci face acest concurs într-o campanie Quickmobile. Și cică să scriem noi de un gadget de pe QuickMobile și de ce ne place.
Io am ales HTC A7272 DESIRE Z, numai de-al dracului să nu iau iPhone. Plus că e făcut în Taiwan, deci cam tot prin China, nu? De ce-mi place scula? Am avut în teste un HTC și mi-a plăcut la nebunie interfața Sense - parcă-mi citea gândurile, știa ce vreau și-mi facilita accesul la aplicațiile dorite. Dar avea o mare hibă: tastarea de mesaje, adrese web, update-uri de Twitter sau Facebook era de multe ori un coșmar pe ecranul tactil. Modelul HTC A7272 DESIRE Z mă rezolvă și în această privință, cu frumoasa tastatură fizică ce iese de sub telefon. Oi fi eu mai de modă veche, dar până nu găsesc oamenii ăștia niște soluții mai bune pentru tastatura virtuală, aia fizică rămâne de bază. Am zis!

1 comment:

Jucarii said...

Salut, iti recomand concursuri pentru bloggeri!

Primul concurs si cel mai important este http://www.blogawards.ro/?p=327 – lansat in colaborare cu magazinul online MarketOnline – http://www.marketonline.ro si are ca premii o camera video cu proiector incorporat, care poate proiecta imagini de 50 de inchi, un mouse Microsoft Arc Touch, extrem de util, un stick USB de 16 GB si un intinzator de par Philips. Premiile sunt in valoare de peste 1500 lei!

Al doilea concurs e organizat in colaborare cu magazinul online de jucarii Tara Jucariilor: http://www.blogawards.ro/?p=380. Premii: jucarii in valoare de cate 50 lei!

Al treilea concurs e adresat bloggerilor cu varsta de peste 18 ani si este organizat in colaborare cu magazinul online SevenSins! http://www.blogawards.ro/?p=393. Sunt numai putin de 10 premii care cu siguranta va vor placea

Al patrulea concurs are ca premii domenii si gazduire: http://www.blogawards.ro/?p=382