Informeaza-te despre colectarea selectiva

Monday, January 18, 2010

Cosmote dă broadband pe reţeaua Zapp

Cosmote a început să pună la lucru reţeaua CDMA de la Zapp. Serviciul se numeşte Connect şi e o soluţie mobilă de conectare la Internet ce oferă viteze de transfer de până la 3,1 Mbps pentru download si 1,8 Mbps pentru upload. Este disponibil în patru variante - Connect Now, Connect Eco, Connect Pro şi Connect Ultra. Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 Kbps, în funcţie de pachetul ales. Cele patru pachete includ între 2 - 20 GB şi sunt disponibile pentru abonamente lunare cu preţuri între 6,71 Euro şi 22 Euro (fără TVA).
Soluţia e oferită prin intermediul unui modem Z025a şi al unui card CDMA, compatibil cu orice laptop/PC dotat cu Windows XP Professional, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Macintosh versions OSx 10.4 Tiger şi 10.5 Leopard. În funcţie de tipul de abonament contractat, cardul CDMA poate fi achiziţionat cu subvenţie de 100%.
Potrivit comunicatului, reţeaua broadband CDMA a Telemobil pe care se bazează serviciul Connect are cea mai mare acoperire a populaţiei, de 61%.

No comments: