Informeaza-te despre colectarea selectiva

Monday, March 09, 2009

Emilia a fugit cu baza de date

Un mail distractiv (nu si pentru cei care l-au trimis):

"Dragi prieteni si colaboratori,
La data de 2 martie 2009, va anuntam ca Emilia Topolica si-a incetat activitatea in cadrul firmei S.C. LA SHOW S.R.L., fiind angajata in prezent la o alta companie concurenta.
Avand acces la baza noastra de date, detine informatii importante si confidentiale cu privire la S.C. LA SHOW S.R.L. Consideram ca este necesar sa ne informati in cazul unei eventuale contactari sau divulgari a oricaror date ce ne apartin.
Va multumim si va informam ca ne puteti contacta in continuare la numerele de telefon..."

Fugi, Emilia, fugi!

2 comments:

Anonymous said...

poate ca nu a fugit ... poate ca a mers incet ... sau poate ca avea si ea saraca, motive sa fuga ... :))

Anonymous said...

o prietena
Stiati ca de curand (06.01.2009) Luminita Anghel a vandut mult mediatizata firma L.A. Entertainment INTL care deja se umpluse de datorii catre furnizori, catre clienti, catre angajati, colaboratorii din campania electorala si nu in ultimul rand catre stat, din taxe si impozite, datorii in valoare de peste 1 milion de euro !!!!! Firma a fost vanduta conform informatiilor de la Registrul Comertului unui bulgar de numai 24 de ani. E lesne de inteles manevra prin care au scapat usor de datorii. Din surse sigure tot Luminita Anghel nu si-a mai platit angajatii inca din luna octombrie 2008, si in momentul de fata este in proces cu acestia la judecatorie. Unul dintre angajati i-a intentat chiar proces penal celui cu numele de scena "Sanchi", pe numele lui Steblea Fraedrich Bogdan, prietenul, managerul si asociatul ei in L.A. Entertainment INTL. Din dosarul penal reiese ca angajatul respectv a fost batut, amenintat cu moartea si fortat sa dea declaratii mincinoase deoarece i-a divulgat lui Marian Vanghelie faptul ca Luminita si Bogdan l-au integistrat de nenumarate de ori cu reportofonul fara ca acesta sa stie. Tot cei doi protagonisti au fortat mana respectivului angajat, intrand fortat la el in casa impreuna cu garzile de corp si cu asistenta personala a lui Sanchi pentru a-i cauta prin computer si acte orice fel de informatii incriminatorii. Procesul este pe rol, impreuna cu procesele legate de drepturile salariale ale angajatilor. Pentru a nu ramane totusi fara activitate, cei doi mondeni au mutat toata activitatea firmei e o alta firma si anume L.A. Show. Siteul web a fost pur si simplu transferat catre noul domeniu, pastrand insa acelasi nume si aceleasi informatii ale fostei firme :)). Mai nou, conform unui mail trimis de catre Sanchi colaboratorilor, si asistenta personala a acestuia a fost data afara ilegal (de altfel nu a avut niciodata contract de munca) si acum este acuzata ca ar fi furat baza de date a firmei. Proasta manevra din partea lui Sanchi, intrucat respectiva asistenta, pe numele ei Emilia Topolica, este martor cheie in procesul penal intentat patronului monden de catre unul din angajati, intrucat chiar aceasta ar fi asistat la actele ilegale savarsite impotriva angajatilor. Una peste alta, se intelege foarte clar cred eu competenta stimatei doamne Luminita Anghel in probleme umanitare. Sunt convins ca va fura si aici cat va putea, la adapostul unei titulaturi caldute. De ar fi stiut Vnghelie cate ore de inregistrari au cei doi mondeni pentru a-l santaja, nu ar mai fi impins-o pe cantareata noastra atat de sus si atat de repede. Probabil insa ca ca a fost santajat cu divulgarea inregistrarilor si a cedat presiunilor. Concluzia: stati linistiti, copiii sunt pe maini bune :))