Informeaza-te despre colectarea selectiva

Tuesday, October 21, 2008

Vodafone - primul operator care anunţă condiţiile portabilităţii

Vodafone anunţă că va acoperi, promoţional, până la 31 decembrie 2008, taxa de 11 euro (mobil), respectiv 13 euro (fix) pentru cei care aleg să treacă din altă reţea la serviciile CU ABONAMENT de la Vodafone. Carteliştii trebuie să scoată bani din buzunar. Citez:
"Pana la sfarsitul anului, Vodafone va acoperi, promotional, tariful corespunzator costurilor intre operatori, pentru utilizatorii care aleg serviciile Vodafone pe baza de abonament. Conform deciziei Autoritatii Nationale de Comunicatii, operatorul Acceptor trebuie sa plateasca operatorului Donor un tarif de 11 Euro pentru numerele mobile portate si de 13 Euro pentru numerele fixe, geografice si non-geografice portate. Pentru a deveni client Vodafone, utilizatorii de telefonie vor completa o cerere de portare, in orice magazin Vodafone sau al partenerilor sai din tara.
La apelarea unui numar portat catre alta retea, clientii Vodafone Romania vor auzi un mesaj sonor specific, inaintea tonului de apel uzual. De asemenea, clientii Vodafone Romania pot afla in ce retea a fost portat un numar de telefon prin apel gratuit la *177# sau la *222.
"
Fraţilor, a început!

No comments: