Informeaza-te despre colectarea selectiva

Thursday, October 30, 2008

Orange România - 1,14 milioane de clienţi broadband

Orange România şi-a anunţat rezultatele pe trimestrul trei. Pe scurt, la 30 septembrie compania avea 10.208.000 de clienţi (+10% faţă de trimestrul trei din 2007) şi a realizat în al treilea trimestru al anului venituri de 349 de milioane de euro (+7%). Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 122 de euro. Mai importantă mi s-a părut cifra clienţilor broadband - 1.146.000, în creştere cu 127% faţă de trimestrul III din 2007. Richard Moat se aşteaptă, însă, la vremuri grele anul viitor, din cauza crizei financiare:
"Ultimele estimări privind creşterea economică a României de anul viitor indică o tendinţă de scădere accentuată comparativ cu 2008, ceea ce inevitabil ar afecta şi creşterea businessului nostru aşa cum se întâmplă în majoritatea sectoarelor industriale. Suntem încrezători însă că vom compensa această tendinţă prin creşterea gradului de adopţie a serviciilor Orange de date mobile care contribuie la eficientizarea activităţii companiilor în această perioadă dificilă."
Sincer, nu prea-i văd pe managerii roâni cheltuind bani pentru date mobile, ci mai degrabă limitând numărul de minute pe mobil alocat angajaţilor pe telefonul de serviciu...

No comments: