Informeaza-te despre colectarea selectiva

Monday, October 27, 2008

Digi.Mobil - 1,2 milioane abonaţi

Metoda RCS&RDS de a "dărui" sub diverse forme telefoane şi abonamente mobile "la pachet" a dat roade. După un an de la lansarea serviciului Digi.Mobil, acesta a ajuns la peste 1,2 milioane abonaţi. Ştiu oameni care au luat mobilul de la RDS pe sistemul "dacă tot e gratis..." şi vorbesc în reţea de rup, în principal cu rudele. E un sistem închis care nu cred că poate avea succes pe termen lung. Până una-alta, mai storc nişte bani de la popor:
"Continuând să işi adapteze tarifele la posibilităţile publicului larg, RCS&RDS îşi propune să transforme folosirea telefonului dintr-un produs de lux drămuit cu multă grijă, într-un serviciu accesibil, folosit de orice utilizator atât cât are nevoie. Clienţii noştri vor putea în continuare să vorbească fără reţinere în reţeaua comună fix-mobil a companiei, factura RCS&RDS rămânând cea mai mică din bugetul lunar al unei familii."
Potrivit companiei, Digi.Mobil este disponibil în peste 400 de localităţi, din care 185 din mediul urban, plus aproape 2.800 km de drumuri naţionale.

No comments: