Informeaza-te despre colectarea selectiva

Thursday, June 21, 2007

Apel umanitar - BIII RH negativ

"Buna ziua.

Va trimit o rugaminte de solidaritare umana.
Sotia mea a suferit o operatie de artoplastie stanga (introducerea unei proteze totale de sold) la spitalul Floreasca acum 3 ani .
In septembrie anul trecut a aparut o infectie in zona operata . Cei de la spitalul Floreasca ne-au dus cu vorba pana luna aceasta (ba ca e de le celulita, ba ca e treaba de plastician … etc) timp in care infectia a progresat si
supureaza in contunuu. In disperare de cauza dupa ce am trecut prin toate spitalele din Bucuresti am ajus la Foisor la Dl Profesor Antonescu.
Acesta ne-a facut o demonstratie cinica dar elogventa a faptului ca infectia este legata de proteza prin introducerea unei chiurete in fistula (locul pe unde supureaza infectia) si a atins proteza (se auzea clar cum loveste in metal).
Ne-a trimis la Dl Profesor Popescu pentru internare si operatie.
Dupa internare la efectuarea analizelor au constatat ca are grupa de sange BIII cu Rh negativ.
In acel moment ne-au instiintat ca aceasta grupa este foarte rara si nu poate primii sange DECAT de la BIII NEGATV.
Pentru interventie este nevoie de 6-8 unitati . La institutul de hematologie din bucuresti nu exista stoc de aceasta grupa.
Am cautat printre prieteni si colegi persoane dispuse sa doneze sange si care sa aiba aceasta grupa si nu am gasit decat 2.
Daca printre dumneavoastra sau cunostitele dumnevoastra exista persoane care au grupa BIII cu RH negativ si vor sa ne ajute ii rugam sa mearga sa doneze sange la Institutul National de Hematologie din Bucuresti si sa
specifice la intocmirea fisei de donator : Pentru ELENA IONESCU spitalul FOISOR.
Va rog foarte mult daca puteti sa ne ajutati (exista riscul ca infectia sa avanseze si nu mai poata merge niciodata , sau mai rau).
Va multumesc chiar si numai pentru faptul ca ati avut rabdare sa cititi acest mesaj.
Gabriel Ionescu
Mobil: 0723.545.871"

No comments: