Informeaza-te despre colectarea selectiva

Thursday, May 03, 2007

De ce nu vreau sa merg la vot pe 19 mai

- Pentru ca m-am saturat sa aleg mereu raul mai mic.
- Pentru ca politicienii romani nu pot fi trasi la raspundere dupa ce ii votezi.
- Pentru ca pana atunci Curtea Constitutionala si Parlamentul vor mai schimba de nshpe ori procentul necesar pentru a-l demite pe Basescu.
- Pentru ca Basescu si-a sapat singur groapa.
- Pentru ca nu mi-am facut inca buletin de Bucuresti, fiindca ani buni de zile am fugit de armata, iar acum am scapat si caut un binevoitor sa ma ia si pe mine in spatiu (contactati-ma pe mail).
- Pentru ca intotdeauna se va forma o "monstruoasa coalitie" care sa guverneze in ciuda tuturor principiilor logice, politice sau de bun simt.
- Pentru ca se implinesc 17 ani fara o zi de la "Duminica orbului" cand presedintele pentru care a fost creata actuala Constitutie a fost ales, desi anuntase ca nici n-are de gand sa candideze.

3 comments:

Anonymous said...

Felicitari pentru pasul inainte. La blog ma refer, pentru ca altfel, ce sa spun, inainte era mai bine dupa cum se vede din post-ul tau. Si totusi, poate te razgandesi, ca alta voce decat votul n-avem. Discutii, banuiesc, cu carul, dar votul e tot ce ne-a mai ramas...

Succes in blogosfera.

Anonymous said...

Felicitari pentru blog! Tot inainte.

Anonymous said...

Ba ai face bine sa mergi la vot. Si chiar sa votezi cu "raul mai mic". Gandeste-te ca blogul tau proaspat nu ar avea nimic de castigat la niste alegeri in viitorul foarte apropiat. La anul, cu trafic de sute de mii si cu vocea ingrosata, alta ar fi povestea. Chiar nu ai pune, civilizat si pe fata, un banner cu Basescu in spatiul ala acum alb de deasupra?

Nu ma lua prea in serios. Era felul meu de a-ti ura succes.